Selectează o Pagină

ANUNŢ- distribuirea stocului de pachete alimentare rămase după distribuția către beneficiarii inițiali.

5 apr. 2022

ANUNŢ

        UAT Dorohoi prin Direcţia de Asistenţă Socială aduce la cunoştinţa persoanelor cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, neinstituționalizate, cu domiciliul în municipiul Dorohoi, că potrivit prevederilor HG 84/2020 art. 3(1) lit.c), începând cu data de  06 .04.2022 se procedează la distribuirea  stocului de pachete alimentare  rămase după distribuția către beneficiarii inițiali.

În acest sens invităm persoanele cu handicap grav și acentuat, cu domiciliul în municipiul Dorohoi, sau aparținătorii acestora  să se prezinte la depozitul POAD din strada 1 Decembrie nr. 24 ( fosta unitate militară de la Brazi ), corp clădire C8, unde după verificarea documentelor justificative și completarea unei cereri tip, vor fi înscrise pe listele de suplimentare și vor primi un pachet cu produse alimentare.

Menționăm că distribuția produselor se va face în ordinea prezentării beneficiarilor și a înregistrării cererilor, în limita stocului disponibil, până la epuizarea acestuia.

În același timp informăm beneficiarii că pachetul alimentar are o greutate de 25 kg.

         Documentele pe care persoana titulară trebuie să le prezinte pentru ridicarea produselor sunt decizia de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat ( copie) și cartea sau buletinul de identitate ( original și copie) .

În cazul în care din motive întemeiate, titularul nu se poate deplasa pentru ridicarea produselor, acesta poate delega o persoană, care trebuie să prezinte următoarele documente: acte identitate pentru titular şi delegat (original şi copie), decizie de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat (copie).

 

Programul punctului de distribuţie din strada 1 Decembrie  nr. 24  va fi :

                                                    LUNI, MARŢI, MIERCURI şi JOI     –   09 – 15

                                                    VINERI          –  09 – 13

             Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi, din str. Ștefan cel Mare nr. 43 tel.0231617813 interior 18.

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

BAZA LEGALA DE ACORDARE

BAZA LEGALA DE ACORDARE

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 113 din 15 iulie 2022 privind unele măsuri necesare în vederea implementării Fondului de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane, decontarea unor cheltuieli privind sprijinirea refugiaților din Ucraina, precum și acordarea de...

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut