Selectează o Pagină

ANUNȚ RECRUTARE VOLUNTARI PENTRU CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

6 apr. 2022

ANUNȚ RECRUTARE VOLUNTARI PENTRU CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

         Direcția de Asistență Socială Dorohoi, prin Centrul de zi pentru persoane vârstnice anunță faptul că este în căutare de voluntari dornici să lucreze cu seniorii din comunitatea noastră.

Centrul de zi pentru persoane vârstnice este o ,,casă” în care viața este trăită frumos, decent, înconjurat de oameni pentru care sănătatea , respectul, afecțiunea sunt cele mai importante valori. O ,,casă” în care să ai un loc în comunitate.

La Centrul de zi pentru persoane vârstnice ne dorim să oferim nu doar servicii de înaltă calitate, dar mai ales un cadru familial. Seniorii noștri găsesc aici un loc în care viața îi animă, îi conectează la activitățile în care sunt implicați, le aduc plăcere și entuziasm în ceea ce fac în fiecare zi.

Persoanele interesate sunt invitate să se alăture echipei Centrului de zi pentru persoane vârstnice, pentru ca împreună să putem distinge fără ezitare ce merită și ce nu merită cheltuiala de timp, ce merită și ce nu merită efort, atenție, ce este cu adevărat valoros în viață.

Centrul de zi pentru persoane vârstnice  furnizează  servicii sociale persoanelor vârstnice ale căror nevoi pot fi soluționate prin activitățile derulate/serviciile oferite, în vederea depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune social, promovării incluziunii sociale și creșterii calității vieții.

Persoanele care doresc să desfășoare o activitate de voluntariat în cadrul centrului trebuie să aibă ca principale calități răbdarea, respectul și responsabilitatea față de persoanele în vârstă.

 

Pentru mai multe informații, persoanele interesate ne pot contacta astfel:

– printr- un email cu titlul VOLUNTARIAT pe adresa das@dasdorohoi.ro prin care să-și exprime intenția de a colabora cu noi

– telefonic la nr. de telefon 0231617813, interior 24

 

Vă așteptăm cu drag!

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut