Selectează o Pagină

Anunț privind prevederile Hotărârii de Consiliu Local nr. 127 din data de 24.06.2021

23 feb. 2023

Direcția de Asistență Socială Dorohoi aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Dorohoi și nu numai, prevederile Hotărârii de Consiliu Local nr. 127 din data de 24.06.2021 prin care se  interzice organizarea oricăror acțiuni de strângere de fonduri (sume de bani) de la populație desfășurate pe trotuare, în zonele pietonale aglomerate, piețe publice, parcările magazinelor de tip Super Market sau a Centrelor comerciale,  în blocurile de locuințe, la domiciliul cetățenilor și în alte zone similare, pe raza unității administrativ-teritoriale a municipiului Dorohoi.

La solicitarea organizatiilor neguvernamentale, Consiliul Local al municipiului Dorohoi, poate aproba unele actiuni sau campanii de strangere de fonduri cu scop caritabil  pe raza administrativ teritoriala a municipiului Dorohoi, cu precadere pentru cauze cu impact social in Municipiul Dorohoi, sub forma de proiecte avizate de administratia publica locala. Aceste proiecte trebuie sa contina date despre actiunea care urmeaza sa fie supusa aprobarii,  scopul si rezultatele actiunii, perioada de timp, locatia, etc., si trebuie sa fie avizate de catre Directia de Asistență Socială Dorohoi si Poliția Locală.

Până în prezent, în evidența DAS Dorohoi nu au fost  înregistrate proiecte care fac obiectul celor mai sus menționate, motiv pentru care  informăm publicul interesat de faptul că, nerespectarea celor prezentate, se sancționează cu amendă cuprinsă între 100 RON și 500 RON.

Anunt informare public HCL 127 din 24.06.2021.

 

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Școala de vara 2024 la Centrul de Zi ,,Jurjac”

Școala de vara 2024 la Centrul de Zi ,,Jurjac”

Direcția de Asistență Socială Dorohoi, prin Centrul de zi pentru copii ,,Jurjac” anunță faptul că s-au finalizat înscrierile pentru copiii care vor participa la activitățile desfășurate  la Școala de vară 2024 din cadrul Centrului de zi pentru copii ,,Jurjac”, însă,...

citește mai mult
ȘCOALA DE VARĂ ,,JURJAC” 2024

ȘCOALA DE VARĂ ,,JURJAC” 2024

Direcția de Asistență Socială Dorohoi, prin Centrul de zi pentru copii ,,Jurjac” are bucuria de a anunța  faptul că, începând cu data de 03.06.2024, vor începe înscrierile la ȘCOALA DE VARĂ, una dintre cele mai așteptate modalități de petrecere a timpului liber pentru...

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut