Selectează o Pagină

Anunt ședința de lucru a comisiei de analiză a cererilor pentru locuințe sociale și în regim de închiriere.

17 mart. 2022

Anunț

 

       UAT Dorohoi, prin Direcția de Asistență Socială, aduce la cunoștința cetățenilor că  în data de 02.03.2022  a avut loc ședința de lucru a comisiei de analiză a cererilor pentru locuințe sociale și în regim de închiriere.

       Cu această ocazie  a fost stabilit calendarul comisiei de analiză a solicitărilor de locuinţe sociale şi în regim de închiriere , din fondul locativ al municipiului Dorohoi , în vederea întocmirii listelor de priorităţi pentru anul 2022, după cum urmează:

         1.           07.03-31.04.2022 – stabilirea criteriilor de evaluare a dosarelor şi supunerea acestora spre aprobare în Consiliul Local.

         2.           01.07-31.07.2022 –  întocmirea corespondenţei către solicitanţii de locuinţe.

         3.           01.08- 31.09.2022 – completatea dosarelor cu documentele solicitate de către comisia locativă.

         4.           01.10.-31.10.2022 -evaluarea dosarelor, întocmirea listelor de priorităţi şi supunerea acestora spre aprobare în Consiliul Local.

       Vor fi analizate și evaluate dosarele completate pe baza cererilor depuse până la data de 31.07.2022, urmând ca solicitările înregistrate după această dată să fie evaluate în anul următor.

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Fii Voluntar!

Fii Voluntar!

Căutăm persoane pline de pasiune și dorință de a face o diferență în lumea din jurul nostru. Dacă ești gata să îți pui talentul și energia în slujba unei cauze nobile, acum este momentul să te implici și să fii parte din schimbarea pe care dorim să o vedem...

citește mai mult
Ziua Mondiala a Sindromului Down

Ziua Mondiala a Sindromului Down

Centrul de zi pentru copiii și tinerii cu dizabilități din cadrul Direcției de Asistență Socială Dorohoi își exprimă solidaritatea și respectul pentru persoanele cu Sindrom Down.   În fiecare an, pe data de 21 martie, este marcată Ziua Mondiala a...

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut