Selectează o Pagină

Comunicat de presă privind inființarea Centrului de zi multifuncțional, în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea calității vieții populației din municipiul Dorohoi”

28 mart. 2023

Astazi 28.03.2023, in prezenta domnului primar al municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu si a domnului director al Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi ec. Radu Dan Surdu, a fost semnat contractul privind execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție INFIINTARE CENTRU DE ZI MULTIFUNCTIONAL, in cadrul PROIECTULUI „Imbunatatirea Calitatii Vietii Populatiei din municipiul Dorohoi ” – cod SMIS 126147,  Municipiul Dorohoi avand partener Directia de Asistenta Sociala Dorohoi.

Aceasta investiție vizează imbunatatirea calitatii vietii populatiei din Municipiul Dorohoi prin dezvoltarea infrastructurii sociale a furnizorului Directia de Asistenta Sociala Dorohoi. Acest centru prin abordarea conceptuala si modul de conformare a functiunilor va crea conditii de dezvoltare sociala prin acordarea de servicii de îngrijire sociale si psihologice, servicii de recuperare/reabilitare (kinetoterapie, fizioterapie, gimnastica medicala, terapie ocupaționala, psihoterapie, psihopedagogie, logopedie podologie si altele asemenea), servicii de consiliere sociala, juridica si de informare.

Contractul de lucrari in vederea realizarii obiectivul de investiție –  INFIINTARE CENTRU DE ZI MULTIFUNCTIONAL, in cadrul PROIECTULUI „Imbunatatirea Calitatii Vietii Populatiei din municipiul Dorohoi ” – cod SMIS 126147 a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO S.R.L. & S.C. CORNELL’S FLOOR S.R.L. Valoarea lucrării este în suma de 6.709.228,56 lei la care se adaugă TVA în valoare de 1.274.753,43 lei, iar investiţiile au o durată de implementare de 10 de luni.

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Școala de vara 2024 la Centrul de Zi ,,Jurjac”

Școala de vara 2024 la Centrul de Zi ,,Jurjac”

Direcția de Asistență Socială Dorohoi, prin Centrul de zi pentru copii ,,Jurjac” anunță faptul că s-au finalizat înscrierile pentru copiii care vor participa la activitățile desfășurate  la Școala de vară 2024 din cadrul Centrului de zi pentru copii ,,Jurjac”, însă,...

citește mai mult
ȘCOALA DE VARĂ ,,JURJAC” 2024

ȘCOALA DE VARĂ ,,JURJAC” 2024

Direcția de Asistență Socială Dorohoi, prin Centrul de zi pentru copii ,,Jurjac” are bucuria de a anunța  faptul că, începând cu data de 03.06.2024, vor începe înscrierile la ȘCOALA DE VARĂ, una dintre cele mai așteptate modalități de petrecere a timpului liber pentru...

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut