Selectează o Pagină

Comunicat de presă privind inființarea Centrului de zi multifuncțional, în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea calității vieții populației din municipiul Dorohoi”

28 mart. 2023

Astazi 28.03.2023, in prezenta domnului primar al municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu si a domnului director al Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi ec. Radu Dan Surdu, a fost semnat contractul privind execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție INFIINTARE CENTRU DE ZI MULTIFUNCTIONAL, in cadrul PROIECTULUI „Imbunatatirea Calitatii Vietii Populatiei din municipiul Dorohoi ” – cod SMIS 126147,  Municipiul Dorohoi avand partener Directia de Asistenta Sociala Dorohoi.

Aceasta investiție vizează imbunatatirea calitatii vietii populatiei din Municipiul Dorohoi prin dezvoltarea infrastructurii sociale a furnizorului Directia de Asistenta Sociala Dorohoi. Acest centru prin abordarea conceptuala si modul de conformare a functiunilor va crea conditii de dezvoltare sociala prin acordarea de servicii de îngrijire sociale si psihologice, servicii de recuperare/reabilitare (kinetoterapie, fizioterapie, gimnastica medicala, terapie ocupaționala, psihoterapie, psihopedagogie, logopedie podologie si altele asemenea), servicii de consiliere sociala, juridica si de informare.

Contractul de lucrari in vederea realizarii obiectivul de investiție –  INFIINTARE CENTRU DE ZI MULTIFUNCTIONAL, in cadrul PROIECTULUI „Imbunatatirea Calitatii Vietii Populatiei din municipiul Dorohoi ” – cod SMIS 126147 a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO S.R.L. & S.C. CORNELL’S FLOOR S.R.L. Valoarea lucrării este în suma de 6.709.228,56 lei la care se adaugă TVA în valoare de 1.274.753,43 lei, iar investiţiile au o durată de implementare de 10 de luni.

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Fii Voluntar!

Fii Voluntar!

Căutăm persoane pline de pasiune și dorință de a face o diferență în lumea din jurul nostru. Dacă ești gata să îți pui talentul și energia în slujba unei cauze nobile, acum este momentul să te implici și să fii parte din schimbarea pe care dorim să o vedem...

citește mai mult
Ziua Mondiala a Sindromului Down

Ziua Mondiala a Sindromului Down

Centrul de zi pentru copiii și tinerii cu dizabilități din cadrul Direcției de Asistență Socială Dorohoi își exprimă solidaritatea și respectul pentru persoanele cu Sindrom Down.   În fiecare an, pe data de 21 martie, este marcată Ziua Mondiala a...

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut