Selectează o Pagină

Nouă ne pasă de seniorii comunității

18 mai 2022

   Administrația publică a Municipiului Dorohoi, prin Direcția de Asistență Socială, a organizat în data de 18 mai 2022, la sediul din Str. A.I. Cuza nr. 39, o întâlnire cu caracter informativ pe tema ,,Nouă ne pasă de seniorii comunității”.

   La eveniment au fost prezenți, domnul Radu-Dan Surdu, directorul DAS Dorohoi, doamna Claudia Chirilă, șef centru DAS Dorohoi, consilier Daniel Amarie responsabil centru de zi pentru persoane vârstnice,  precum și un număr de 21 de vârstnici. După o scurtă prezentare istorică, de către domnul director DAS Radu-Dan Surdu, a clădirii ,,CASA MAIOR GĂLUȘCĂ CONSTANTIN”  în care își are sediul Centrul de Zi pentru persoane vârstnice, s-au enumerat serviciile oferite persoanelor vârstnice care au misiunea de a preveni marginalizarea persoanelor vârstnice după ieșirea la pensie, prin promovarea unei vieți active și demne și prin facilitarea unor condiții și oportunități de socializare și petrecere a timpului liber într-un mod util.

   Seniorii prezenți la întâlnirea au apreciat informațiile primite, au adresat întrebări și propuneri, temele abordate sunt de fiecare dată stabilite în urma solicitărilor beneficiarilor.

   Printre cei care au luat cuvântul la întâlnire au fost: doamna prof. doc. Cardaș Teodora, prof. Grigoraș Gheorghe, prof. Mandachi Ilarion și domnul Gireadă Dumitru, dialogul care a avut un caracter informal și informativ, a creat o punte de legătură între toți cei prezenți, și a avut ca scop îmbunătățirea serviciilor oferite la centru de zi pentru persoane vârstnice.

   Cei prezenți la întâlnirea au apreciat informațiile primite, s-au declarat mulțumiți că au putut să afle noutăți despre gama variată de servicii de socializare și petrecere a timpului liber.

 

Coordonate de contact:

Responsabil: cons. Daniel Amarie
Adresa: Str. A.I. Cuza nr. 39
Telefon:  (+40) 787 439 452
e-mail: centruldeziseniori@gmail.com

 

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Nouă ne pasă de seniorii noștri

Nouă ne pasă de seniorii noștri

Nouă ne pasă de seniorii noștri Cu susținerea U.A.T. Dorohoi prin Direcția de Asistență Socială, un grup de seniori au participat la o excursie organizată în data de 14 iulie 2022. Au vizitat mănăstirile din nordul Moldovei, Bogdana, Putna, Sihăstria Putnei, Voroneț...

citește mai mult
Prima ediție „Open de table” 2022

Prima ediție „Open de table” 2022

U.A.T. Dorohoi, Direcția de Asistență Socială Dorohoi a organizat în data de 3 iulie 2022, la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din strada Alexandru Ioan Cuza nr. 39, prima ediție a concursului „Open de table”. Evenimentul a avut ca scop implicarea persoanelor...

citește mai mult
Seniorii noștri nu pot fi păcăliți!

Seniorii noștri nu pot fi păcăliți!

Escrocii dau dovadă de imaginație și profită de buna credință a oamenilor sau de neatenția lor, motiv pentru care în data de 1 iulie 2022 ora 11:00 U.A.T. Dorohoi prin Direcția de Asistență Socială organizează la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din str. A.I....

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut