Selectează o Pagină

Ziua internațională a femeii sărbătorită în cadrul Centrului de zi pentru persoane vârstnice

9 mart. 2023

În ziua de 8 martie, Centrul de zi pentru persoane vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiul Dorohoi a organizat un eveniment special pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii.

Evenimentul a început cu o scurtă prezentare a istoriei Zilei Internaționale a Femeii și a importanței acestei zile. Apoi, doamnele prezente au primit flori și urări de la toți participanții la eveniment.

La finalul evenimentului, domnul Primar ing. Dorin Alexandrescu a adresat un cuvânt de felicitare și mulțumire pentru organizarea acestui eveniment . Acesta a evidențiat importanța femeilor în societate și  faptul că trebuie să fim recunoscători pentru contribuția lor la dezvoltarea orașului nostru.

De asemenea, domnul primar a promis că va sprijini în continuare astfel de evenimente și va găsi modalități de a le face mai accesibile.

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Fii Voluntar!

Fii Voluntar!

Căutăm persoane pline de pasiune și dorință de a face o diferență în lumea din jurul nostru. Dacă ești gata să îți pui talentul și energia în slujba unei cauze nobile, acum este momentul să te implici și să fii parte din schimbarea pe care dorim să o vedem...

citește mai mult
Ziua Mondiala a Sindromului Down

Ziua Mondiala a Sindromului Down

Centrul de zi pentru copiii și tinerii cu dizabilități din cadrul Direcției de Asistență Socială Dorohoi își exprimă solidaritatea și respectul pentru persoanele cu Sindrom Down.   În fiecare an, pe data de 21 martie, este marcată Ziua Mondiala a...

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut