Selectează o Pagină

Prelucrarea datelor cu caracter personal

3 aug. 2022

Începând cu 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor(RGPD/GDPR).

Acesta reglementează prelucrarea de către o persoană fizică, o societate, o organizație, inclusiv instituții publice a unor date cu caracter personal referitoare la persoane fizice în UE.

Astfel, Direcția de Asistență Socială Dorohoi (DAS) colectează și procesează date personale, în conformitate cu prevederile RGDP.

Direcția de Asistență Socială Dorohoi nu prelucrează aceste tipuri de date pentru creare de profiluri sau în scopuri de marketing.

De asemenea, pentru mai multe informații despre acest subiect puteți consulta legislația în vigoare, precum și siteurile instituțiilor abilitate, după cum urmează:

 

 

Ramai informat si vezi si alte articole

Mai multe articole din categorie

Ce date personale prelucrăm?

Ce date personale prelucrăm?

Datele personale pe care D.A.S. Dorohoi le prelucrează sunt date de identificare, financiare, demografice sau alte date personale care sunt colectate direct de la cetățeni sau parteneri (ONG, etc.) prin intermediul petițiilor/solicitărilor/adreselor/informărilor...

citește mai mult
Care sunt drepturile tale?

Care sunt drepturile tale?

Regulamentul conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează date personale pe care le regăsiți aici link. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a depune plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal...

citește mai mult
Date de contact

Date de contact

Datele de contact ale ANSPDCP sunt: Sediul ANSPDCP – Bulevardul Magheru, nr. 28-30, sector 1, Bucureşti Telefon: 031.805.92.11 Fax: 031.805.96.02 Internet: www.dataprotection.ro E-mail: anspdcp@dataprotection.ro  Având în vedere prevederile RGDP, la nivelul Direcției...

citește mai mult

Doriți să aflați mai multe informații?

Vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Acord

Share This
Sari la conținut